Jubilee Park building renovation proposal

With the loss of our long-standing community hall this spring, we approached an architect with a request to produce two plans to renovate the existing building at Jubilee Park, also known as the rink shack. The first plan was to keep the building’s footprint as is, but to renovate and modernize the interior, including the addition of accessible washrooms. The second plan would also include an interior renovation plus a ~50ft addition to include a large community room capable of hosting over 100 people.

We will soon be seeking consultation with the wider community, so that we may gather any additional requirements regarding the final floor plan and design. We will be posting the consultation dates as soon as we have them.

For now, here are a couple preliminary exterior plans of the new building plus the floor plan for the proposed extension. The original images are located inside the Jubilee Park rink shack opposite the concession stand. The concession is open from Tuesday to Saturday during the summer from noon to 5PM.

If you would like to provide feedback on the new building and current floor plans before the formal consultation process, please feel free to do so in the comments section on this page, Facebook, or email rink@beaconheightscl.ca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s